Imatge d’arxiu de l’estació de Garraf / Aleix Ramírez

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb personal de seguretat de RENFE-ADIF, han intensificat, des de finals del mes de juny, la campanya de controls d’accés al nucli del Garraf, lligat a l’inici de la temporada de platja.

Donat l’important nombre de visitants que accedeixen al nucli del Garraf en ferrocarril, mitjançant l’estació de RENFE-estació del Garraf, s’han intensificat els controls destinats a evitar els furts i els robatoris amb força a interior de vehicle, principals fets delictius denunciats, així com la detecció i denúncia d’usuaris que viatgen sense bitllet, amb bitllet no validat correctament, amb creuaments de vies o amb bitllets falsificats.

El darrer 30 de juny, com a resultat d’un d’aquests controls, es van identificar 26 persones que els interventors de RENFE-ADIF van denunciar concretament, onze per creuar les vies i quinze per no portar bitllet. Aquests controls, iniciats a finals del mes de juny amb l’inici de la temporada de platja, es mantindran durant tot l’estiu.