Imatge d’arxiu d’un xiringuito de Sitges / Aleix Ramírez

El Gremi d’Hostaleria ha expressat la seva indignació amb l’Ajuntament de Sitges per com, segons el seu criteri, s’estan tractant els casos de les aportacions de sorra a les platges i el control dels pisos turístics il·legals. L’ens considera que amb aquesta situació, una part important del sector turístic es veurà obligat a abaixar la persiana.

Malgrat que el govern d’Aurora Carbonell “ha posat en marxa alguna iniciativa per reactivar l’economia local, els agremiats tenen clar que aquestes mesures no serien suficients ni de bon tros per ajudar a superar la situació”, recull el comunicat del Gremi. En aquest sentit, el sector es desvincula de l’acció de l’Ajuntament “mentre no es vegin passes decidides en una direcció clara de suport al motor econòmic de Sitges”.