Exterior de la llars d’infants La Moixiganga

Junts per Sitges acusa el govern municipal “d’haver enganyat” les famílies de les llars d’infants municipals amb la data de la reobertura. Els juntaires recorden com el regidor d’Educació, David Martínez, “ha dit en mitjans de comunicació i en seu plenària que la intenció era reobrir les llars d’infants el mes de juliol”.

Segons el comunicat de Junts, l’Ajuntament ha comunicat a les famílies que “la situació viscuda en els darrers mesos ha generat un seguit d’instruccions per part del Departament d’Educació que ha fet molt complicat seguir prestant el servei normalitzat”. Davant d’aquests fets, els juntaires exigeixen una “declaració pública” de Martínez per explicar, entre altres, la relació de l’Ajuntament amb l’empresa concessionària del servei – Educare XXI – i “quina és la voluntat real del govern municipal”.

Comunicat de Junts per Sitges sobre les llars d’infants