L’Ajuntament de Sitges reactiva el proper 9 de juliol el procés participatiu sobre els espais culturals amb un debat obert sobre la reforma del Patronat i la possibilitat d’incloure-hi una llibreria. La regidoria de Participació fa una crida per debatre sobre aquesta opció el proper dijous al Centre Miramar a les 18.00 hores. Durant l’acte es comptarà amb la presència de Ricard Caba per explicar la seva experiència a la Llibreria Els Nous Rals de Viladecans, que després de més de 30 anys de funcionament el 2013 es va salvar del tancament i ara funciona en forma de cooperativa.

El Patronat és un edifici patrimonial que recentment ha adquirit l’Ajuntament i que cal rehabilitar. També cal estudiar la possibilitat de comprar un local annex per poder ampliar les instal·lacions i donar uns usos complets a l’equipament. La regidoria de Cultura presentarà en aquesta sessió la seva proposta:

  • Centre de creació artística (arts escèniques i música) a la primera planta.
  • Llibreria amb servei de cafeteria a la planta baixa
  • En cas de disposar del local annex, s’hi incorporaria un hotel d’entitats amb ús compartit del jardí.