Xavier Salmeron, regidor de Cultura i Pere Izquierdo, director de Museus de Sitges / Aleix Ramírez

Museus de Sitges ha presentat una nova edició del Sitgestiu Cultural, marcada per la pandèmia de la COVID-19. Durant els mesos de juliol i agost, equipaments culturals com el Cau Ferrat, el Museu de Maricel i la Fundació Stämpfli acolliran un ampli ventall d’actes amb un aforament reduït. “Malgrat totes les circumstàncies, sempre hem mantingut ferma la voluntat de celebrar el Sitgestiu”, ha expressat Pere Izquierdo, director de Museus de Sitges.

Les activitats, en la seva major part, es faran a l’aire lliure per complir amb els protocols de seguretat i sanitat. Per la seva banda, l’Ajuntament de Sitges ha destacat que amb el Sitgestiu Cultural “recuperem actes relacionats amb el Festival de Jazz Antic i la Festa de la Poesia”, dos dels esdeveniments cancel·lats anteriorment per la COVID-19. Les entrades del cicle d’activitats estiuenc es poden comprar a la pàgina web de Museus de Sitges.

Programa del Sitgestiu Cultural 2020