Aquest dimecres s’obre el termini per sol·licitar les ajudes socials que ofereix l’Ajuntament de Sitges per al 2020. Aquest any, es destinaran 240.000 euros a aquestes ajudes, 59.500 euros més respecte l’any passat. Segons Júlia Vigó, regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, “aquesta convocatòria d’ajuts té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida de col·lectius vulnerables i ajudar a persones o famílies que afronten moments complicats, alguns dels quals s’han agreujat a causa de la crisi provocada pel coronavirus”.

Les prestacions es destinaran a les persones que cobren una pensió mínima igual o inferior a l’IRSC (7.967,73€ /anuals) i a les persones perceptores de pensions no contributives (PNC); a les famílies nombroses i a les famílies monoparentals; a les persones amb discapacitat igual o superior al 49% i a les famílies amb fills escolaritzats d’acord a el barem econòmic establert a les bases dels ajuts.

Les ajudes es poden sol·licitar telemàticament a través del web seu.sitges.cat o presencialment, a les oficines de l’OAC. Per demanar cita prèvia a l’OAC o, en cas de necessitar ajuda amb la tramitació electrònica, cal contactar amb el servei OAC360º al telèfon 93 0267225 o a través del web sitges.cat/ajuntament/atencio-ciutadana/cita-previa.