Imatge de la signatura del conveni / Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges, la Fundació Stämpfli i Museus de Sitges han signat, dilluns a la tarda, un acord de col·laboració per posar a disposició del Consorci del Patrimoni de Sitges els equipaments, els espais expositius i les col·leccions d’art contemporani internacional propietat de la fundació i integrar-los sota la direcció del Consorci del Patrimoni de Sitges, que n’assumeix la gestió, per incrementar l’oferta museística del Consorci i el discurs temporal per la història de l’art que ofereixen els museus de Sitges.

El conveni també té la finalitat de garantir una unitat de gestió dels museus i col·leccions artístiques pel que fa als horaris d’obertura al públic, la difusió de les col·leccions i altres serveis i activitats pròpies dels museus. També vol potenciar el coneixement i la sensibilitat artística de la ciutadania de Sitges i de la gent que visita la població.