Imatge d’arxiu del Saló de Plens de l’Ajuntament de Sitges / Aleix Ramírez

Guanyem Sitges ha reaccionat a les paraules de Luis Miguel Garcia a Ràdio Maricel, sobre una imminent entrada del PSC al govern tripartit d’ERC, Guanyem i Sitges Grup Independent. “Les converses encara continuen”, segons expliquen des de la confluència. Les negociacions avancen, però Guanyem Sitges assegura que “el document no està tancat per signar”.

A més, la confluència recorda com qualsevol moviment d’aquesta magnitud, “sigui en el sentit que sigui”, s’haurà de ratificar per les respectives assemblees dels partits. El PSC ha avançat que controlarà les regidories de Salut, Turisme, Projectes Estratègics i Sostenibilitat. A hores d’ara, les formacions de l’actual govern treballen per moure el trencaclosques que representa cedir competències al nou soci.

Sense deixar l’ampliació de l’executiu d’Aurora Carbonell, en els pròxims dies també es definirà el paper d’El Margalló. Les parts implicades guarden silenci, però fonts del govern consultades per Sitges Digital apunten com el regidor municipalista José María Martínez, més enllà de les competències relacionades amb el barri de Les Botigues, podria assumir la regidoria de Governació.