El PSC assumirà les regidories de Salut, Turisme, Projectes Estratègics, Transició Energètica i Sostenibilitat. En una entrevista a Ràdio Maricel, el regidor i portaveu socialista Luis Miguel Garcia, ha reconegut que té preparat el document per oficialitzar l’ampliació de l’actual govern d’ERC, Sitges Grup Independent i Guanyem Sitges.

“Signarem aviat, tots els partits implicats estan tancant els darrers detalls”, ha expressat Garcia. En aquest sentit, el cap de files del PSC deixa la porta oberta a controlar una regidoria “ja existent”. Luis Miguel Garcia també ha parlat d’altres temes d’actualitat com la draga, les terrasses i la polèmica al voltant del projecte de l’autòdrom de Terramar.

“Alguns partits estan utilitzant les entitats mediambientalistes pel seu benefici”, assegura el PSC. Luis Miguel Garcia no vol entrar a valorar el projecte de Grand Prix, sinó els procediments tècnics. “Durant divuit mesos, tothom va tenir temps suficient per presentar al·legacions i la responsabilitat d’assumir-ho és de tothom”, retreu el dirigent socialista.